‘Dit is hoe een land ontstond’ continu vertoond

‘Dit is hoe een land ontstond’ zal continu worden vertoond tijdens de Grenswerte Wereldtentoonstelling van 21 Maart tot 13 April 2014.

Het begin van de GrensWerteWereldTentoonstelling op 21 maart brengt oude vrienden samen en nieuwe bekenden voort, en twee dagen later tonen wij de vruchten van GrensWerte. Speciaal voor de kinderen staat er in het GrensWerte-programma een familiedag gepland, deze vindt plaats op zondag 6 april. Op 12 april is de Levende Marktplaats een levendig platform tussen kunstenaars en culturele organisaties, bedrijven en belanghebbenden.

Tot 13 april 2014 komen de beste uit vier jaren GrensWerte en speciaal voor het festival ontwikkelde, kunstzinnige lekkernijen samen bij Kloster Bentlage in Rheine (Duitsland). ‘Dit is hoe een land ontstond’ wordt permanent vertoond tijdens deze Wereldtentoonstelling. Meer dan 50 internationale actieve kunstenaars verkennen het fenomeen van de grens en tonen de grens op een bijzondere wijze. Naast de multimediale tentoonstelling worden voornamelijk in het weekend performances, muziek en een familieprogramma getoond. De toegang is gratis.

Info: http://bit.ly/19WKBbI

Wereldtentoonstelling